Állapotfelmérés

Szervezetfejlesztés

Stratégiai HR megoldások

HR terület kialakítása, HR folyamatok fejlesztése

Növekedés, bővülés, változás esetén, valamint a folytonos fejlődés fenntartása érdekében létszámtól függetlenül szükség van a profi belső HR támogatásra. 

A vállalat bármely életciklusában, problémamentes működésnél is eredménynövekedést és teljesítmény-javulást tapasztal, ha megfelelő színvonalú HR támogatást kap. 

A vállalati működés javulása pedig növeli a cég bevételét és tervezett időn belül magasabb profitot eredményez. Ezért a HR fejlesztése nem kidobott pénz, hanem befektetés a vállalat jövőjébe. 

A profi HR támogatás részei

  • HR terület kialakítása
  • HR folyamatok kialakítása és fejlesztése
  • HR és szervezeti szabályzatok elkészítése
  • HR programok bevezetése – teljesítményértékelés, toborzás.kiválasztás, tehetségek kezelése, belső kommunikáció, fizetéspolitika, karrier és tehetség menedzsment, stb felállítása
  • Munkaköri leírások, munkaügyi és minőségbiztosításhoz kötött dokumentumok elkészítése
  • HR munkatársak kiválasztása, képzése, fejlesztése

A HR kialakításába a vállalat vezetőit és a meglévő HR munkatársakat is bevonjuk. Az újonnan kialakított folyamatokat dokumentáljuk,  és  a tudást tréningek során átadjuk a HR munkatársak és a vezetők részére.

Az ember- és tudásalapú működés segítője a HR. Napi szintű támogatást nyújt az üzleti területeknek a munkájuk gördülékeny elvégzéséhez. 

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Lépjen kapcsolatba velünk!