Állapotfelmérés

Szervezetfejlesztés

Stratégiai HR megoldások

Emberi erőforrás fejlesztési tanúsítvány 

A Human Resource Excellence® egy nemzetközileg is elismert keretrendszer és tanúsítvány, amely egyrészt felméri a szervezeti állapotát, és tiszta képet ad a cég helyzetéről, másrészt megmutatja, hogy pontosan mit kell a vállalatnál erősíteni. hogy a szervezet összehangoltan működjön, a munkavállalók teljesítménye növekedjen, és a vállalat eredményesebb legyen.

A Legjobbak Klubja

Azok a vállalatok, amelyek tudatosan szeretnék építeni a HR funkciót és a szervezetet, sztenderd, könnyen mérhető, és lépésről-lépésre végezhető szervezetfejlesztési programot keresnek. Ez biztosítja, hogy a HR és a vállalat minden esetben az aktuális üzleti célokat támogatja, és a szervezetből kihozható legjobb eredményt éri el. A Human Resource Excellence®  program ezt biztosítja.

További információ: http://www.humanresourceexcellence.com

Hogyan?

A vállalat szervezeti hatékonysága, összehangoltsága és eredményessége a Human Resource Excellence® módszerrel egyszerűen és rövid idő alatt felmérhető.

A felmérés eredményéből kiderül, melyek a legfőbb fejlesztendő területek az eredmények azonnali és tartós növekedése érdekében. A felmérés eredményeivel együtt fejlesztési  javaslatot adunk át a vállalat profiljának, kapacitásának és anyagi lehetőségeinek megfelelően.

HRElogo (1)

Mire használható?

Ha exportpiacokon már jelen van, vagy külpiacra szeretne lépni a termékeivel, szolgáltatásával, akkor vállalata hitelességét és megbízhatóságát leggyorsabban a nemzetközi tanúsítványok megszerzésével erősítheti.

Ezen kívül a megfelelően alkalmazott emberi erőforrás programok elősegítik

az üzleti teljesítmény növekedését

emberek, folyamatok, csoportok fejlesztési igényének feltárását

folyamatok összehangolását

jó hírnév és megbízhatóság megerősítését

a szervezeti teljesítmény növelését.

Mit jelent ez a hétköznapokban?

  • az emberek értik, mi a feladatuk, és mit kell tenniük a vállalati cékitűzések megvalósulása érdekében
  • az emberek és a folyamatok fejlesztésébe fektetett pénzek megtérülnek
  • a kiváló szakemberek és vezetők felvétele szakszerűbben, gyorsabban és kevesebb költséggel megoldható
  • a munkatársak elégedettsége és a munkahelyi morál javul, a fluktuáció jelentősen csökken
  • a vállalat stabilan és  hatékonyan működik

Cégünk a Human Resource Excellence® egyetlen hazai akkreditált partnere, amely feljogosít minket felkészítési tanácsadásra és auditálásra egyaránt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretné a vállalatát ingyen felmérni a Human Resource Excellence® tanúsítvány alapján!

Lépjen kapcsolatba velünk!