Állapotfelmérés

Szervezetfejlesztés

Stratégiai HR megoldások

Ügyfeleink mondták

„A Human Excellence által létrehozott automatizált vezetői folyamatok, egységes beszámolási rendszer és átlátható döntési útvonal biztosítja a cégem ellenőrizhetőségét, így személyes jelenlétem nélkül is működőképes, és bárhonnan irányíthatom a vállalatot. Most már biztos lehetek benne, hogy a vállalat távollétemben is ugyanazzal az értékrenddel, lendülettel, elköteleződéssel és teljesítménnyel végzi a munkát, mint amikor én személyesen egy személyben vezetem. A Human Excellence programjával tervszerű, rendszerezett és tudatosabb vállalati működésre
álltunk át, a szervezet pedig erősebbé és egységesebbé kovácsolódott a közös munka során.”

Szabó Antal, tulajdonos-ügyvezető
Poli-farbe Vegyipari Kft.

„Már az állapotfelmérés is hasznos volt, mivel segített külső szemmel átfogó képet alkotnom a a vállalatban zajló folyamatokról, ezáltal sok esetben már itt találtunk javítható elemeket, a kapott hatékonyságnövelő tanácsok pedig új távlatok meghódítására készíttették fel a céget. A visszajelzések bátorítólag hatottak és megerősítettek abban, hogy a
folyamatos szervezetfejlesztés napi tevékenység kell, hogy legyen egy sikeres cég életében.”

Benkovics Péter, tulajdonos-ügyvezető
Netamin Kft.

„A Human Excellence hatásos és innovatív HR programjai kész megoldásokat nyújtanak a cégeknek. A munkatársak lelkesen és elkötelezetten dolgoznak az üzleti tervek megvalósításán.”

Aidan Harte, tulajdonos
Optimum Results, Seams Cloud és
Customer Perception Ltd.

„Profi csapat. Tudják és merik bevezetni a szervezetekbe a modern folyamatokat. Ajánlom azoknak, akik emberarcú szervezetre akarnak váltani.”

Prof. Dr. Baracskai Zoltán,
a Doctus KBS megálmodója és megvalósítója

„A Human Excellence csapata segített elkészíteni az üzleti stratégiát és felépíteni az automatizált HR folyamatokat. Ez gördülékeny működést hozott, emellett a dolgozói elégedettség is javult.”

Autóipari beszállító cég, ügyvezető

„Eddig azt hittük, a HR csak toborzás és munkaügy. A Human Excellence napi segítséget nyújtott a létszámnövekedés során. Munkájának köszönhetően időben megérkeztek a jelöltek, mindenki tudja, mi a feladata, hogyan járul hozzá cégünk sikeréhez, és ezt lelkesen meg is teszi!”

Ipari gyártó cég, ügyvezető

„A Human Excellence-től gyors és szakszerű HR támogatást kaptunk, így időnket más fontos dolgokra fordíthattuk.”

Virágh András
Spark Promotions Kft.

 

Lépjen kapcsolatba velünk!